Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Midzomer concert 2018

juli 1, 2018 @ 11:30 - 13:00

Op zondag 1 juli a.s. zal Crescendo haar midzomerconcert houden. De locatie van 2017 gaat in de herhaling: we zijn te gast bij de fam

. Piepers op camping Nieuw Bovenhuis aan de Walienseweg 1. Vorig jaar kon het concerte daar helaas niet doorgaan vanwege het slechte weer. Nu hopen we dat de weergoden ons gunstiger gezind zijn en voor een zonnige dag zullen zorgen. We starten in ieder geval al in de morgen: de koffie staat om 11.00 uur klaar en de aanvang van het concert is 11.30 uur.

Het groot orkest heeft al een paar leuke muziekwerken in voorbereiding die prima op zo’n zondagochtend passen. Ook het Lego-orkest zal een aantal herkenbare melodien spelen waarbij een mars niet zal ontbreken. Verder zullen ons leerlingen en het opstaporkest laten horen hoe ver ze al gevorderd zijn. Het is altijd leuk om het enthousiasme van de kinderen te zien waarmee zij muziek maken.

Uiteraard is het daarna gezellig naborrelen en misschien regelt het uniformcomité nog wel wat voor de hongerige maag. Zoals gebruikelijk is de toegang gratis maar stellen we een vrij gift op prijs om de kosten te dekken.

We hopen u van harte welkom te mogen heten.

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
juli 1, 2018
Tijd:
11:30 - 13:00

Locatie

Camping Nieuw Bovenhuis
Walienseweg 1
Winterswijk-Huppel, Nederland
+ Google Maps