Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Crescendo presenteert: Briljant

april 16, 2016 @ 20:00 - 23:00

Op 15 april 2016 bestaat Crescendo 70 jaar. Dit wordt op zaterdag 16 april gevierd met een groots jubileumconcert in schouwburg De Storm.

Crescendo is er in geslaagd om hiervoor Nederlandse diva Karin Bloemen te strikken, en het aanstormende zangtalent Laura van Kaam, winnares van de Voice Kids in 2013. Zij zullen allebei samen met Crescendo optreden maar ook zelf eigen liedjes ten gehore brengen.

Karin Bloemen is natuurlijk bij iedereen een bekende naam van TV en van haar theatershows.

Karin BLoemen
Met haar prachtige stem weet ze mensen te ontroeren met kleine liedjes maar ook enthousiast te maken met volumineuze,voluit gezongen nummers. Deze variatie in muzieknummers zal zij ook op 16 april de revue laten passeren. Haar warme en hartelijke persoonlijkheid maakt bovendien dat het publiek aan haar voeten ligt.

De 17-jarige Laura is een ware groeibriljant. Een jonge meid uit Dinxperlo die nationaal bekend is geworden door in 2013 de Voice Kids te winnen.

Laura van Kaam - Laura4WarChild in de Tolhuistuin Amsterdam.

Laura van Kaam – Laura4WarChild in de Tolhuistuin Amsterdam.

Ondertussen heeft ze al meerdere malen voor het koninklijk huis mogen zingen, maakte ze opnames in Londen, en was ze vele malen op TV. Haar zangnummers kenmerken zich door aanstekelijke up-tempo nummers; ze wordt ook wel eens de jonge versie van Ilse de Lange genoemd daar een aantal van haar nummers een country-sound hebben.

Crescendo is ook op zoek naar.…………jou!
Op 16 april wil Crescendo Winterswijks talent de gelegenheid bieden om het podium te delen met deze 2 fantastische zangeressen.
Zangers, zangeressen en instrumentale solisten die het leuk vinden om met Crescendo, Karin Bloemen en Laura van Kaam op te treden, werden uitgenodigd om op 29 januari 2016 auditie te doen. Maar liefst 15 lokale talenten meldden zich aan.

Het was een spannende avond (zie ook ons nieuwsbericht hierover) waar uiteindelijk 3 zangtalenten zijn uitgerold die samen met ons zullen optreden:

Merel Geerdink – 8 jaar; met een stem als een engel, en ze speelt ook nog saxofoon. Wat wil je nog meer als muziekvereniging!?

Meike Ubbink -15 jaar, met een prachtige stem en ook ex-deelneemster aan The Voice; ze heeft al vaker met fanfare gezongen dus dat komt vast dik in orde.

Dide Bras – 18 jaar, een hele mooie stem waarmee ze al diverse keren in musicals heeft gezongen.

DSC_0565

Uit bovenstaande blijkt wel dat ieder zangeres haar specialiteit heeft. De nummers die samen met Crescendo ten gehore gebracht worden, varieren dan ook van pop, rock, nl-talig tot een enkel musical nummer. Voor het orkest een hele uitdaging om die allemaal onder de knie te krijgen maar dat gaat vast lukken zodat het een wervelende muzikale avond gaat worden. De presentatie zal overigens in handen zijn van Raymond Ubbink, ook al geen onbekende in de Winterswijkse muziekwereld!

De voorverkoop voor dit concert is inmiddels gestart.
Kaarten in de voorverkoop kosten € 22,50 incl. garderobe en pauze-drankje; € 25,= ’s avond aan de kassa.
Donateurs ontvangen bij binnenkomst op vertoon van hun donateurskaart 2 munten voor een kop koffie. Kom dus op tijd!

Kaarten kunnen gereserveerd worden via onze leden, door een mailtje te sturen naar crescendosecr@gmail.com ,of koop uw kaarten rechtstreeks op de website van de Storm.

Gegevens

Datum:
april 16, 2016
Tijd:
20:00 - 23:00

Locatie

Schouwburg De Storm
Haitsma Mulierweg
Winterswijk,