Adventsconcert 2021

Kon in april ons grote jubileumconcert niet doorgaan, nu hopen we alsnog op 11 december a.s. een herstart aan ons jubileumjaar te geven met een sfeervol en afwisselend adventsconcert in de Jacobskerk te Winterswijk.


Aan dit concert zal Sjors van der Panne (bekend van The Voice of Holland 2014) meewerken en Diane Ranselaar met haar Gospel Project. Samen zullen we een bijzondere invulling geven aan dit Adventsconcert

Sjors van der Panne
Hij wordt ook wel de hedendaagse chansonnier van Nederland genoemd en geroemd om zijn stem en mooie liedjes. Nadat Sjors al tien jaar bezig was met een carrière in de muziek, deed hij in 2014 mee aan The Voice of Holland en eindigde daar als tweede achter Og3ne[ . Zoals hijzelf zegt; “Ik zing niet zozeer het levenslied , maar wel liedjes die over het leven gaan en recht het hart in. Mijn muziek is misschien een nieuwe vorm van chanson, maar ook Nederpop, die combinatie wil ik maken”.
Sjors zal samen met Crescendo meerdere van dit soort nummers ten gehore brengen.


Diane Ranselaar
Zij studeerde in 2007 af aan het Artez conservatorium in Enschede en is fulltime koordirigent en zangeres. Naast haar vaste popen gospelkoren, werkt ze als vocal director voor theater en tv producties. Ook is Diane arrangeur en pianist en treedt ze op als solist. Op 11 december zal Diane samen met haar koor The Gospel Project optreden, begeleid door Crescendo. En uiteraard zal een tintje kerst niet ontbreken in deze tijd van het jaar.


Crescendo zal samen met haar gasten zorgen voor een warme muzikale en sfeervolle avond.

Kaarten 1e rang: € 15,=
Kaarten 2e rang: € 12,50
Kaarten zijn te verkrijgen bij
Huls Duurzame Energie aan de Schoolstraat 18,
Oonk Speciaalzaak, Misterstraat 47,
Wiggers Keukens, Gasthuisstraat 35
Uiteraard kunt u ook via één van onze leden kaarten bestellen of
een mail sturen naar: crescendo.penningmeester@gmail.com

Aanvang concert: 20.00 uur, deur open vanaf 19.30 uur.
Coronatoegangsbewijs vereist.